محصولات غذایی فراسودمند

محصولات غذایی فراارگانیک یا فراسودمند معجزه گر

محصولات غذایی فراسودمند

محصولات غذایی فراارگانیک یا فراسودمند معجزه گر

آخرین مطالب

تاثیر گرده پسته بر بیماری‌ها

پنجشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۵ ب.ظ

تاثیر گرده پسته بر بیماری‌ها 

گرده پسته یکی از محصولات فرعی پسته است که در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی به کار می‌رود. گرده پسته دارای خواص ضد التهابی، ضد قارچی، ضد باکتریایی، ضد اکسیدانی، ضد سرطانی، کاهنده قند خون، کاهنده کلسترول، تقویت کننده سیستم ایمنی و تنظیم کننده هورمون‌ها است. برخی از فواید گرده پسته برای سلامتی عبارتند از:

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی: گرده پسته حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است که می‌توانند سطح کلسترول بد و تری‌گلیسرید خون را کاهش دهند و سطح کلسترول خوب را افزایش دهند. این اسیدهای چرب همچنین می‌توانند از ایجاد لخته خون و انقباض عروق جلوگیری کنند و به بهبود عملکرد قلب کمک کنند34.

کاهش خطر ابتلا به دیابت: گرده پسته دارای مقادیر بالایی از فیبر، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها است که می‌توانند به کنترل سطح قند خون و انسولین کمک کنند. گرده پسته همچنین می‌تواند از ایجاد استرس اکسیداتیو و التهابی که باعث بروز مشکلات مربوط به دیابت می‌شوند، جلوگیری کند .

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های سرطانی: گرده پسته حاوی مقادیر زیادی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند لوتئین، زئاکسانتین، رزمارینیک اسید، کافئیک اسید و کاتکین است که می‌توانند از آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها و DNA جلوگیری کنند و به تثبیت ژن‌های مسئول مرگ سلولی برنامه‌ریزی شده یا آپوپتوز کمک کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین می‌توانند از رشد و انتشار سلول‌های سرطانی در بدن مهار کنند .

تقویت سیستم ایمنی: گرده پسته دارای مقادیر زیادی از ویتامین‌های C، E و B6 است که می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر عفونت‌ها و بیماری‌ها کمک کنند. گرده پسته همچنین دارای مواد معدنی مانند آهن، روی، مس، منگنز و سلنیوم است که نقش مهمی در تولید و فعالیت آنتی‌بادی‌ها و سلول‌های خاص سیستم ایمنی دارند .

این فواید فقط بخشی از خواص گرده پسته برای سلامتی هستند. البته باید به این نکته توجه داشت که مصرف بیش از حد گرده پسته ممکن است باعث ایجاد عوارضی مانند افزایش وزن، افزایش فشار خون، ایجاد مشکلات گوارشی و واکنش‌های آلرژیک شود. بنابراین توصیه می‌شود که مصرف گرده پسته را در حد معمول و متعادل نگه دارید.

  • الهام حرراجی

بیماری‌ها

پسته

گرده پسته

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی