عسل خام چیست؟
سه شنبه, ۱ اسفند ۱۴۰۲، ۰۱:۳۸ ق.ظ
عسل خام چیست ؟
عسل خام به عسلی میگویند که بدون فرآوری و حرارت دادن از کندو برداشته میشود. این نوع عسل حاوی تمامی خواص و مواد مغذی زنبورعسل است و شفافیت و رنگ آن ممکن است با عسلهای تجاری متفاوت باشد.
عسل خام دارای خواص ضد باکتری، ضد التهاب، ضد قارچ، ضد آنتیبیوتیک، ضد اکسیدان و ضد سرطان است.
عسل خام میتواند به درمان بیماریهایی مانند سرماخوردگی، سرفه، زخم، آلرژی، یبوست، دیابت و بسیاری دیگر کمک کند
. عسل خام را میتوان با توجه به رنگ، بو، طعم و منشأ گیاهی آن از عسلهای تجاری تشخیص داد. عسل خام معمولا رنگ تیرهتر، بوی قویتر، طعم تلختر و منشأ گیاهی مشخصتری دارد.